FILM FARM

Fundamenta 'Áram' TV spot

A Fundamenta részére a 2012-es kampányhoz ismét egy három spotból álló sorozatot készítettünk. Az egyikben például egy idős pár játszik az árammal.

IMG 4310

Az első meglepetés a castingon ért bennünket, ahol az idős pár szerepére válogatott szereplők közül többen kérdően néztek ránk, mikor a "kő-papír-olló" játékról beszéltünk. Kiderült ugyanis, hogy ez a végtelenül egyszerű játék nem mindenhol terjedt el hazánkban. Ettől függetlenül valószínűleg elenyésző azok száma, akik még nem hallottak róla és közülük is többeknek megtanítottuk legalább a casting alkalmával.

IMG 4357

Ami a kivitelezést illeti épített fallal dolgoztunk, amelyre preparált lámpák voltak szerelve a villogáshoz, az effektet pedig egy kis füst egészítette ki. Maga az áramütés 3D modellezéssel és kompozitálással lett összeállítva. Sokat kellett dolgozni azon, hogy életszerű legyen a mozgás, de túl drámai - ráadásul a valóságban egyáltalán nem világít annak a csontváza, akit ráz az áram, így látványban itt is meg kellett teremteni egy "álvalóságot".

Vissza

Filmfarm Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Borsos Miklós

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.